منو سایت

  • خانه
  • اخبار
  • Google Workspace امروز ردیابی را برای بسیاری از کاربران دوباره فعال خواهد کرد

Google Workspace امروز ردیابی را برای بسیاری از کاربران دوباره فعال خواهد کرد

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار
Google Workspace امروز ردیابی را برای بسیاری از کاربران دوباره فعال خواهد کرد


کلمه

برای بزرگنمایی کلیک کنید (اعتبار: Aurich Lawson / Getty Images)

امروز روزی است که تغییرات بحث برانگیز Google در تنظیمات حریم خصوصی Google Workspace اعمال می شود. برای پرداخت به کاربران Google Workspace، کنترل فعالیت شبکه و برنامه در سراسر سازمان از کنترل پنل مدیریت حذف شده و به دو تنظیمات مختلف تقسیم می‌شود. ما این اعلامیه را دو ماه پیش منتشر کردیم، اما کنترل‌های حریم خصوصی جدید از روز سه‌شنبه شروع شد.

تغییرات گیج کننده زیادی وجود دارد. اولاً، مدیران دیگر کنترلی در سطح سازمان بر تنظیمات حریم خصوصی نخواهند داشت. اکنون هر کاربر در سازمان باید جستجو کرده و تنظیمات را تغییر دهد. وقتی کنترل‌ها را جابه‌جا می‌کنید، Google به تنظیمات حریم خصوصی قبلی شما احترام نمی‌گذارد – سازمان‌هایی که قبلاً از ردیابی انصراف داده‌اند، دوباره شامل می‌شوند مقداری ردیابی و هر کاربر اکنون باید به صورت جداگانه انصراف دهد.

تغییر دوم جداسازی تنظیمات است. ردیابی، که قبلا تحت پوشش شبکه و فعالیت برنامه بود، به دو کنترل تقسیم می شود. یکی هنوز Network and Application Activity نام دارد و تنظیمات جدیدی به نام Search History دارد. تنظیم شبکه و برنامه‌ها دوباره روشن نمی‌شود، اما به این دلیل که سابقه جستجو هرگز روشن نشده است از نظر فنی قبلاً وجود داشته است، به طور پیش‌فرض برای هر کاربر فعال می‌شود، حتی اگر سازمان قبلاً این ردیابی را زمانی که تحت فعالیت شبکه و برنامه بود، رها کرده باشد. مجدداً، مدیران دیگر نمی توانند این تنظیم را کنترل کنند، بنابراین هر کاربر در یک سازمان باید تاریخچه جستجو را برای خود خاموش کند.

6 پاراگراف باقی مانده را بخوانید نظرات