• خانه
  • اخبار
  • گزارش موشک: ناسا SpinLaunch را خریداری می کند، نیروهای فضایی از پایگاه ستاره ای بازدید می کنند

گزارش موشک: ناسا SpinLaunch را خریداری می کند، نیروهای فضایی از پایگاه ستاره ای بازدید می کنند

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار
گزارش موشک: ناسا SpinLaunch را خریداری می کند، نیروهای فضایی از پایگاه ستاره ای بازدید می کنند


انتظار می رود موشک فالکون 9 اسپیس ایکس و فضاپیمای اندیور خدمه Axiom-1 را روز جمعه به فضا پرتاب کنند.

بزرگنمایی / انتظار می رود موشک فالکون 9 اسپیس ایکس و فضاپیمای اندیور خدمه Axiom-1 را روز جمعه به فضا پرتاب کنند. (اعتبار: ترور مولمن)

به Rocket Report 4.38 خوش آمدید! ما در حال حاضر در سه ماهه دوم سال 2022 هستیم، همانقدر که باورش سخت است. این بدان معناست که بسیاری از شرکت‌هایی که به دنبال معرفی موشک‌های جدید در سال جاری هستند، از جمله United Launch Alliance، ABL Space Systems، Relativity Space و Arianespace، کمتر از 9 ماه فرصت کار دارند.

مثل همیشه، از اظهارات خوانندگان استقبال می کنیم، و اگر نمی خواهید مشکلی را از دست بدهید، لطفاً با استفاده از کادر زیر مشترک شوید (فرم در نسخه های دارای AMP سایت ظاهر نمی شود). هر گزارش شامل اطلاعاتی در مورد موشک های کوچک، متوسط ​​و سنگین و همچنین نگاهی سریع به سه پرتاب بعدی در تقویم خواهد بود.

گزارش موشک: ناسا SpinLaunch را خریداری می کند، نیروهای فضایی از پایگاه ستاره ای بازدید می کنند

آزمایشگاه راکت آماده گرفتن توسط هلیکوپتر است. پس از چندین آزمایش آزمایشی، Rocket Lab اعلام کرد که سعی خواهد کرد اولین مرحله موشک الکترون را برای اولین بار در هوا به تصویر بکشد. این شرکت این تلاش را در طول پرواز بعدی خود انجام خواهد داد، با باز شدن پنجره پرتاب در 19 آوریل برای ماموریت رفت و برگشت برای استقرار 34 ماهواره کوچک. پس از اتمام مرحله اول مرحله تقویت، در 2 دقیقه و 30 ثانیه، جدا شده و با سرعت 8300 کیلومتر در ساعت شروع به فرود می کند.

22 پاراگراف باقی مانده را بخوانید نظرات