• خانه
  • اخبار
  • گزارش موشک: غلتک بخار اسپیس ایکس می چرخد. کارگران موشکی روسیه غیرفعال هستند

گزارش موشک: غلتک بخار اسپیس ایکس می چرخد. کارگران موشکی روسیه غیرفعال هستند

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار
گزارش موشک: غلتک بخار اسپیس ایکس می چرخد. کارگران موشکی روسیه غیرفعال هستند


مرحله اول موشک فالکون 9 برای سیزدهمین بار در 17 ژوئن 2022 پرتاب شد.

بزرگنمایی / مرحله اول موشک فالکون 9 برای سیزدهمین بار در 17 ژوئن 2022 پرتاب شد (اعتبار: ترور مولمن)

به Rocket Report 4.47 خوش آمدید! این یک هفته بزرگ برای ناسا بود، با نزدیک شدن به پایان آزمایش تمرین با لباس های خیس برای موشک سیستم پرتاب فضایی. اگر فرض کنیم که مقدمات نهایی به خوبی پیش می‌رود، چند ماه دیگر شروعی عظیم خواهد داشت که با علاقه فراوان آن را دنبال خواهیم کرد.

مثل همیشه، از اظهارات خوانندگان استقبال می کنیم، و اگر نمی خواهید مشکلی را از دست بدهید، لطفاً با استفاده از کادر زیر مشترک شوید (فرم در نسخه های دارای AMP سایت ظاهر نمی شود). هر گزارش شامل اطلاعاتی در مورد موشک های کوچک، متوسط ​​و سنگین و همچنین نگاهی سریع به سه پرتاب بعدی در تقویم خواهد بود.

گزارش موشک: غلتک بخار اسپیس ایکس می چرخد. کارگران موشکی روسیه غیرفعال هستند

کره جنوبی موشک خود را با موفقیت پرتاب کرد. نیویورک تایمز گزارش داد موشک سه مرحله ای نوری که توسط موسسه تحقیقات هوافضای دولتی کره با صدها شرکت محلی ساخته شده است، روز سه شنبه از مرکز فضایی نارو در گوهونگ شلیک شد. 70 دقیقه پس از برخاستن، کره جنوبی اعلام کرد که نوری موفق شده است یک ماهواره 357 کیلوگرمی و همچنین یک ماهواره کاذب 162 کیلوگرمی را به مدار 435 مایلی بالاتر از زمین هل دهد.

30 پاراگراف باقی مانده را بخوانید نظرات