گزارش موشکی: فالکون 9 می‌گوید آلوها به هاوایی، بلو اوریجین برای رها کردن کشتی؟

گزارش موشکی: فالکون 9 می‌گوید آلوها به هاوایی، بلو اوریجین برای رها کردن کشتی؟


بزرگنمایی / موشک فالکون 9 ماموریت NROL-85 را در 17 آوریل پرتاب کرد. (اعتبار: SpaceX)

به Rocket Report 4.40 خوش آمدید! این هفته اتفاقات زیادی در فضا در حال رخ دادن است، اما من احتمالاً بیشتر از همه در مورد تلاش Rocket Lab برای شلیک مرحله اول موشک Electron خود در هوا هیجان زده هستم. این راه اندازی (و فیلمبرداری؟) زودتر از ساعت 22:35 UTC (18:35 EDT، 15:35 PDT) در روز شنبه، 23 آوریل انجام خواهد شد.

مانند همیشه، از اظهارات خوانندگان استقبال می کنیم، و اگر نمی خواهید مشکلی را از دست بدهید، لطفاً با استفاده از کادر زیر مشترک شوید (فرم در نسخه های دارای AMP سایت ظاهر نمی شود). هر گزارش شامل اطلاعاتی در مورد موشک های کوچک، متوسط ​​و سنگین و همچنین نگاهی سریع به سه پرتاب بعدی در تقویم خواهد بود.

Rocket Lab یک قرارداد پرتاب چندگانه با HawkEye 360 ​​امضا می کند. شرکت ماهواره‌ای HawkEye 360 ​​مستقر در ویرجینیا قراردادی را با Rocket Lab برای سه پرتاب الکترون برای تحویل 15 ماهواره در مدار پایین به زمین تا سال 2024 امضا کرده است. اولین ماموریت از سه مأموریت اولین ماموریت الکترونیکی Launch Complex خواهد بود. در جزیره والوپس، ویرجینیا. آزمایشگاه موشک اعلام کرد که این اولین پرواز زودتر از دسامبر 2022 آغاز نخواهد شد.

20 پاراگراف باقی مانده را بخوانید نظرات