• خانه
  • اخبار
  • کاربران جیمیل قصد دارند به ایمیل‌های سیاسی اجازه عبور از فیلترهای هرزنامه را بدهند

کاربران جیمیل قصد دارند به ایمیل‌های سیاسی اجازه عبور از فیلترهای هرزنامه را بدهند

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار
کاربران جیمیل قصد دارند به ایمیل‌های سیاسی اجازه عبور از فیلترهای هرزنامه را بدهند


کاربران جیمیل قصد دارند به ایمیل‌های سیاسی اجازه عبور از فیلترهای هرزنامه را بدهند

بزرگنمایی (اعتبار: NurPhoto / مشارکت کننده | NurPhoto)

در اوایل این ماه، گوگل درخواستی را به کمیسیون انتخابات فدرال ارسال کرد تا نظر مشورتی در مورد راه اندازی احتمالی یک برنامه آزمایشی که به کمیته های سیاسی اجازه می دهد فیلترهای هرزنامه را دور بزنند و در عوض ایمیل های سیاسی را به صندوق ورودی اصلی کاربران جیمیل تحویل دهند، ارسال کرد. در طول یک دوره نظر عمومی که هنوز ادامه دارد، اکثر نظر دهندگان مخالفت شدید خود را به دلایل مختلفی ابراز کردند که امیدوارند FEC آنها را در نظر بگیرد.

یک نظر دهنده به نام کتی اچ نوشت: «گذر سخت. لطفاً اجازه ندهید Google با اجازه دادن به ایمیل‌های کمپین/سیاسی برای دور زدن فیلترهای هرزنامه، جعبه پاندورا را به روی مردم باز کند.»

از 48 نظر ارسال شده تا 11 جولای، تنها دو نظر دهنده تا کنون از برنامه آزمایشی گوگل حمایت کرده اند، برنامه ای که به دنبال ارسال ایمیل های سیاسی ناخواسته بیشتری به کاربران جیمیل به جای علامت گذاری به عنوان هرزنامه است. نظر دهندگان دیگر با این برنامه مخالفت کردند و نگرانی‌هایی را مطرح کردند، از جمله پتانسیل این سیاست برای کاهش تجربه کاربر، معرفی خطرات امنیتی و حتی احتمالاً تأثیر ناعادلانه بر انتخابات آینده.

خواندن 14 پاراگراف باقی مانده | نظرات