منو سایت

  • خانه
  • اخبار
  • چگونه با کمک یک خط کش ساده بفهمیم اسپاگتی شما آماده است یا خیر

چگونه با کمک یک خط کش ساده بفهمیم اسپاگتی شما آماده است یا خیر

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار
چگونه با کمک یک خط کش ساده بفهمیم اسپاگتی شما آماده است یا خیر


فیزیکدانان دانشگاه ایلینوی در Urbana-Champaign نشان داده اند که استفاده از خط کش - به جای روش آزمایش شده برای پرتاب یک رشته اسپاگتی به دیوار - ممکن است بهترین راه برای تأیید زمان پخت کامل پاستا باشد.

بزرگنمایی / فیزیکدانان دانشگاه ایلینوی در Urbana-Champaign نشان داده اند که استفاده از خط کش – به جای روش آزمایش شده برای پرتاب یک رشته اسپاگتی به دیوار – ممکن است بهترین راه برای تأیید زمان پخت کامل پاستا باشد. (اعتبار: Nopadol Uengbunchoo / Getty Images)

زمانی که دانشگاه‌ها در مواجهه با همه‌گیری کووید-19 بسته شدند، مشخص شد که دانشمندان با اکثر افراد دیگر از خانه کار می‌کنند – از جمله آزمایشگاه‌ها، که به‌ویژه برای آزمایش‌کنندگان چالشی منحصربه‌فرد است. در اینجا آمده است که چگونه فیزیکدانان دانشگاه ایلینویز در Urbana-Champaign (UIUC) آزمایشاتی را انجام دادند که می توان در خانه در آشپزخانه انجام داد. در نهایت، فیزیکدانان فیزیک پخت ماکارونی را مورد مطالعه قرار دادند، ابتدا آزمایش‌هایی را در خانه انجام دادند و سپس آزمایش‌های آزمایشگاهی را پس از بازگشایی دانشگاه تکرار کردند.

دستورالعمل پخت بیشتر ماکارونی خشک بسته بندی شده معمولاً زمان پخت را بین 8 تا 10 دقیقه توصیه می کند، اما این روشی نادرست است که می تواند منجر به تغییرات زیادی در قوام حاصل از ماکارونی پخته شود. در میان اکتشافات دیگر، فیزیکدانان UIUC یک تکنیک ساده را با استفاده از یک خط کش برای تعیین زمان کامل بودن اسپاگتی ابداع کردند. آل دنته، بدون نیاز به سنت جاافتاده پرتاب یک رشته پخته به دیوار. مقاله ای در مورد یافته های آنها به تازگی برای انتشار در مجله Physics of Fluids پذیرفته شده است و دو نفر از نویسندگان کار خود را در نشست این هفته انجمن فیزیک آمریکا در شیکاگو ارائه کردند.

تعداد شگفت انگیزی از مقالات علمی وجود دارد که به دنبال درک خواص مختلف اسپاگتی، چه در پخت و پز و چه در خوردن هستند – به عنوان مثال، مکانیزم تزریق ماکارونی به دهان، یا تف کردن آن (همچنین به عنوان “مشکل معکوس اسپاگتی” شناخته می شود. معروف‌ترین سوال این است که چگونه می‌توان رشته‌های اسپاگتی خشک را به دو قسمت تقسیم کرد و نه سه یا چند قطعه پراکنده.

18 پاراگراف باقی مانده را بخوانید نظرات