منو سایت

  • خانه
  • اخبار
  • چاپستیک های برقی غذای شما را تحریک می کند تا 50 درصد شورتر شود

چاپستیک های برقی غذای شما را تحریک می کند تا 50 درصد شورتر شود

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار
چاپستیک های برقی غذای شما را تحریک می کند تا 50 درصد شورتر شود


سانوکی اودون ژاپنی، یک رشته فرنگی چرب که با چوب های قرمز از کاسه سوپ برداشته می شود.  بخار روی پس زمینه سیاه تیز به نظر می رسد.  زاویه سطح چشم

افزایش (اعتبار: گتی)

با توجه به FDA، علیرغم دستورالعمل های رژیم غذایی برای آمریکایی هایی که کمتر از 2300 میلی گرم در روز و WHO کمتر از 5000 میلی گرم در روز را توصیه می کنند، یک آمریکایی به طور متوسط ​​روزانه 3400 میلی گرم سدیم می خورد. تغییر به تقریباً یک قاشق چایخوری نمک در روز می تواند باعث گریه کردن جوانه های چشایی شما از کسالت شود، اما اگر بتوانید از نمکدان خود رضایت کمتری از نمک و بیشتر از ظروف خود دریافت کنید، چه؟

شرکت غذا، نوشیدنی و داروسازی ژاپنی Kirin اخیراً اعلام کرد که به همراه تیمی از محققان “دستگاه چاپستیک” را توسعه داده‌اند که با استفاده از تحریک الکتریکی طعم غذا را تا 50 درصد شورتر از آنچه که هست می‌سازد.

میله ها تحریک الکتریکی می فرستند.

میله ها تحریک الکتریکی می فرستند. (اعتبار: Kirin)

واجد شرایط “دستگاه” احتمالاً اینجاست، زیرا اینها چاپستیک های معمولی شما نیستند. آنها کابلی دارند که به منبع تغذیه متصل می شود، که آنها را نسبت به چاپستیک های معمولی حجیم تر می کند، نه از نوع ظروفی که انتظار دارید با سفارش رایگان پرتاب شوند.

8 پاراگراف دیگر را بخوانید نظرات