• خانه
  • اخبار
  • هنگامی که شما یک حساب قدیمی GSuite را حذف کنید، Google از آن خارج می شود، ایمیل های کاربر را نمی پذیرد

هنگامی که شما یک حساب قدیمی GSuite را حذف کنید، Google از آن خارج می شود، ایمیل های کاربر را نمی پذیرد

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار
هنگامی که شما یک حساب قدیمی GSuite را حذف کنید، Google از آن خارج می شود، ایمیل های کاربر را نمی پذیرد


نسخه کتک خورده و کتک خورده نشان‌واره Google.

بزرگنمایی / شهرت فعلی Google Artist. (اعتبار: Aurich Lawson)

گوگل بالاخره راه حلی را برای افرادی که دارای حساب های Google GSuite «میراثی» هستند منتشر کرد. پس از تهدید اولیه به بستن حساب های رایگان GSuite در صورت عدم پرداخت هزینه توسط کاربران، گوگل به طور کامل از آن خارج شد. هنگامی که کاربران برخی از حلقه های ثبت نام را انجام دهند، Google به حساب های 16 ساله آنها اجازه می دهد تا به فعالیت خود ادامه دهند. حتی می توانید آدرس ایمیل خود را ذخیره کنید.

حماسه تا کنون، اگر تماشا نکرده اید، این است که گوگل یک سرویس حساب کاربری با دامنه های کاربری دارد که اکنون “Google Workspace” نامیده می شود و قبلا “G Suite” و “Google Apps” نامیده می شد. این سرویس در درجه اول یک حساب Google معمولی است که به شما امکان می دهد از ایمیلی که به نام دامنه شخصی شما ختم می شود به جای “[email protected]” استفاده کنید. امروزه این سرویس تجارت محور است و هر ماه هزینه دارد، اما همیشه اینطور نبوده است. از سال 2006 تا 2012، حساب‌های Google با دامنه‌های سفارشی رایگان بود و حتی به عنوان یک روش دیوانه‌وار برای داشتن هویت آنلاین در Google به خانواده‌ها ارائه می‌شد.

در ژانویه، برخی از پیشخوان‌های گوگل متوجه شدند که این گروه کوچک از کاربران قدیمی از نظر فنی خدمات پولی را به صورت رایگان دریافت می‌کنند و به این نتیجه رسیدند که غیرقابل قبول است. گوگل در ژانویه بیانیه‌ای منتشر کرد که این افراد را «کاربران قدیمی GSuite» معرفی کرد و اساساً به آنها گفت: «پرداخت کنید یا حساب خود را از دست بدهید». این کاربران در سرویس رایگان گوگل ثبت نام کردند و آن را به مدت 16 سال ذخیره کردند و هیچ نشانه ای مبنی بر اینکه هیچ وقت هزینه ای برای آن پرداخت نمی شود وجود نداشت. گوگل این دهه را به علاوه داده‌های کاربران را گروگان نگه می‌دارد و به کاربران می‌گوید که شروع به پرداخت هزینه‌های تجاری برای Workspace یا بسته شدن حساب خود کنند.

6 پاراگراف باقی مانده را بخوانید نظرات