

بزرگنمایی (اعتبار: Monty Rakusen | Getty Images)
پنج جوان که عزمشان در اثر سیل و آتشسوزی جنگلها سختتر شده بود، اخیراً دولتهای خود را به دادگاه اروپایی حقوق بشر (ECHR) بردند. ادعای آنها مربوط به عضویت هر کشور در یک معاهده مبهم است که به گفته آنها اقدام در زمینه آب و هوا را با حمایت از سرمایه گذاران سوخت فسیلی غیرممکن می کند.
معاهده منشور انرژی دارای 52 کشور امضاکننده است که بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا از جمله بریتانیا و ژاپن هستند. شاکیان از 12 نفر از آنها شکایت می کنند، از جمله فرانسه، آلمان و بریتانیا – همه کشورهایی که شرکت های انرژی از این معاهده برای شکایت از دولت ها به دلیل سیاست هایی که مانع استخراج سوخت های فسیلی می شود، استفاده می کنند. به عنوان مثال، شرکت آلمانی RWE از هلند برای 1.4 میلیارد یورو (1.42 میلیارد دلار) شکایت می کند زیرا قصد دارد زغال سنگ را حذف کند.
هدف شاکیان این است که کشورهای خود را مجبور به خروج از این معاهده کنند و از سوی شبکه اقدام حقوقی جهانی حمایت می شود، کمپینی با شکایت مداوم علیه 33 کشور اروپایی که آنها را به تأخیر در اقدام در مورد تغییرات آب و هوایی متهم می کنند. چشم انداز درخواست فعلی برای رسیدن به جلسه استماع در ECtHR خوب به نظر می رسد. اما حذف کشورها از نفوذ این معاهده چقدر آسان است؟
خواندن 13 پاراگراف باقی مانده | نظرات