غول فناوری اطلاعات Globant پس از افشای 70 گیگابایت اطلاعات دزدیده شده توسط Lapsus $ هک را فاش کرد.

غول فناوری اطلاعات Globant پس از افشای 70 گیگابایت اطلاعات دزدیده شده توسط Lapsus $ هک را فاش کرد.


بزرگنمایی (اعتبار: Getty Images)

شرکت توسعه IT و نرم افزار Globant روز چهارشنبه در بیانیه ای اعلام کرد که به شبکه نفوذ کرده است. به نظر می رسد این بیانیه ادعاهای مطرح شده توسط Lapsus $ را تایید می کند، گروهی که در هفته های اخیر با موفقیت مایکروسافت، انویدیا، اوکتا و سایر قربانیان را به خطر انداخته است.

Lapsus $ یک تازه وارد در صحنه باج گیری داده است. اگرچه تاکتیک‌ها و رویه‌های گروه فاقد پیچیدگی است، اعضایی که جوان و از نظر فنی نابالغ به حساب می‌آیند، این را با پشتکار جبران می‌کنند. گفته می شود که اعضای این باند جزو هفت نفری هستند که هفته گذشته توسط پلیس لندن دستگیر شدند.

او هنوز نمرده است

افشای تلگرام Lapsus $ در روز سه‌شنبه شامل داده‌هایی بود که گروه می‌گفتند از هک اخیر گلوبانت به دست آمده‌اند و سوالاتی در مورد رابطه دقیق مظنونان ۱۶ تا ۲۱ ساله با Lapsus $ ایجاد کرده است. FBI اخیراً برای ردیابی این گروه از مردم کمک گرفته است.

۱۱ پاراگراف باقیمانده را بخوانید نظرات