

برای بزرگنمایی کلیک کنید (اعتبار: Aurich Lawson | Getty Images)
با شروع تحریمها علیه روسیه، کرملین در حال بررسی راههایی برای حفظ تجارت و دولت است. مورد دوم یک معکوس خلاقانه از مصادره دارایی های دولتی است، اما به عنوان مثال، به جای اینکه دولت یک پالایشگاه نفت را تصاحب کند، روسیه به قانونی کردن دزدی نرم افزاری فکر می کند.
قانون روسیه قبلاً به دولت اجازه می دهد – “بدون رضایت صاحب امتیاز” – استفاده از هر گونه مالکیت معنوی “در صورت بروز شرایط اضطراری مربوط به دفاع و امنیت دولت” را مجاز کند. طبق گزارش روزنامه تجاری روسیه که توسط کایل میچل، وکیل متخصص در قانون فناوری، مشاهده و ترجمه شده است، دولت هنوز این اقدام را انجام نداده است، اما ممکن است به زودی به زودی انجام شود. این نشانه دیگری از پرده سایبری است که روسیه را به طور فزاینده ای از غرب جدا می کند.
کامرسانت می نویسد: این طرح “یک مکانیسم اجباری برای صدور مجوز نرم افزارها، پایگاه های داده و فناوری ها برای مدارهای مجتمع ایجاد خواهد کرد.” این فقط برای شرکت هایی از کشورهایی اعمال می شود که تحریم ها را اعمال کرده اند. اگرچه در این مقاله نامی ذکر نشده است، اما بسیاری از شرکت های بزرگ غربی – که برخی از آنها احتمالاً هدف قرار می گیرند – به شدت تجارت در روسیه را کاهش داده اند. تاکنون مایکروسافت فروش محصولات و خدمات جدید را در روسیه متوقف کرده است، اپل فروش دستگاه ها را متوقف کرده است و سامسونگ نیز فروش دستگاه ها و تراشه ها را متوقف کرده است.
6 پاراگراف باقی مانده را بخوانید نظرات