

بزرگنمایی / رئیس Roscosmos دیمیتری روگوزین در اکتبر 2018 پس از پرتاب ناموفق موشک سایوز-اف جی عکسبرداری شد. (اعتبار: الکسی فیلیپوف / TASS از طریق گتی ایماژ)
برای هفتهها، رئیس فضایی روسیه گفته است که ایالات متحده و متحدان غربی آن باید تا 31 مارس به تحریمها علیه کشورش پایان دهند، در غیر این صورت با عواقب مشارکت در ایستگاه فضایی بینالمللی مواجه خواهند شد.
پس از اجرایی شدن تحریم ها در اواخر ماه مارس، دیمیتری روگوزین، مدیر عامل روسکوسموس، قول داد در 2 آوریل پاسخ دهد. او به قول خود وفادار بود، او این کار را در اوایل صبح شنبه انجام داد. خود موضوع کامل در توییتر را می توانید در اینجا پیدا کنیداما خلاصه کردن آن نسبتاً آسان است: سر و صدای بیشتر، تهدیدات بیشتر، اما احتمالاً تغییر کمی.
روگوزین در پیام جدید خود همچنان خواستار پایان “کامل و بدون قید و شرط” تحریم های غرب شد و همچنان تهدید به پایان دادن به همکاری با ایستگاه فضایی بین المللی کرد. به ویژه، روگوزین گفت که روسکوسموس به زودی “پیشنهادهای ملموس” را برای تکمیل همکاری خود در ایستگاه فضایی با دولت روسیه ارسال خواهد کرد.
8 پاراگراف دیگر را بخوانید نظرات