• خانه
  • اخبار
  • در مصاحبه‌ای نادر، طراحان جزیره میمون‌ها به Ars درباره بازگشت مورد انتظار گفتند

در مصاحبه‌ای نادر، طراحان جزیره میمون‌ها به Ars درباره بازگشت مورد انتظار گفتند

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار
در مصاحبه‌ای نادر، طراحان جزیره میمون‌ها به Ars درباره بازگشت مورد انتظار گفتند


خوش برگشتی.  منتظرت بودیم

بزرگنمایی / خوش برگشتی. منتظرت بودیم

نه سال پیش، راز جزیره میمون خالق و طراح، ران گیلبرت، پستی در وبلاگ نوشت که در آن توضیح داد که اگر بازی دیگری را در جزیره میمون ها بسازد، چه کاری انجام می دهد. اما اکنون که گیلبرت در واقع کار می کند بازگشت به جزیره میمون ها– اولین کار او در این فرنچایز در بیش از سه دهه – او به Ars گفت که پست وبلاگ مربوط به سال 2013 به نظر می رسد که توسط شخص کاملاً متفاوتی نوشته شده است.

گیلبرت در مصاحبه اخیر خود به Ars گفت: «این مقاله فقط همین جریان عجیب آگاهی بود. “واقعه دقیق را به خاطر ندارم، اما به یاد دارم که کمی افسرده بودم، که هرگز نمی توانم جزیره میمون دیگری بسازم، و این چیزی است که این مقاله را واقعا ساخته است.”

گیلبرت ادامه داد: «فکر می‌کنم اگر می‌توانستم این مقاله را دوباره کار کنم، احتمالاً آن را کمی متفاوت می‌بندم، زیرا اینها چیزهایی نیستند که قطعاً اتفاق می‌افتند یا کاملاً کارهایی نیستند که من انجام خواهم داد. «هرکسی که درگیر هر فرآیند خلاقانه‌ای است، می‌داند که به محض شروع، همه چیز تغییر می‌کند. اختراع ایده، تغییر داستان، تغییر شخصیت، تغییر پازل. همه چیز روی سنگ نوشته نشده است.

28 پاراگراف باقی مانده را بخوانید نظرات