منو سایت

  • خانه
  • اخبار
  • خطا در حذف داده ها در ویندوز ممکن است برخی از داده های کاربر را رمزگذاری نشده و در دسترس قرار دهد

خطا در حذف داده ها در ویندوز ممکن است برخی از داده های کاربر را رمزگذاری نشده و در دسترس قرار دهد

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار
خطا در حذف داده ها در ویندوز ممکن است برخی از داده های کاربر را رمزگذاری نشده و در دسترس قرار دهد


خطا در حذف داده ها در ویندوز ممکن است برخی از داده های کاربر را رمزگذاری نشده و در دسترس قرار دهد

برای بزرگنمایی کلیک کنید (اعتبار: Aurich Lawson / Ars Technica)

هر دو ویندوز 10 و 11 دارای یک گزینه تنظیم مجدد هستند که نصب ویندوز شما را به حالت تمیز برمی گرداند، که زمانی مفید است که می خواهید رفتار عجیب و غریب را اصلاح کنید یا رایانه خود را آماده فروش کنید یا به شخص دیگری بدهید.

هنگامی که به درستی کار می کند، این ویژگی بازنشانی سیستم تمام داده های شما را از دیسک پاک می کند تا از دسترسی مالک بعدی به موارد شما جلوگیری کند. اما یک خطا در آخرین نسخه‌های ویندوز 11 و ویندوز 10 باعث می‌شود که این ویژگی برای برخی از داده‌های OneDrive ذخیره‌شده محلی به درستی کار نکند. این خطا باعث می‌شود که داده‌های شما رمزگذاری نشده و کاملاً در دسترس باشد، حتی اگر قبل از بازنشانی از رمزگذاری دیسک استفاده کرده باشید.

مایکروسافت این مشکل را در صفحه مشکلات شناخته شده خود برای ویندوز 10 و ویندوز 11 تایید کرده است و جزئیات بیشتری در مورد داده های افشا شده ارائه می دهد. به ویژه، اگر رایانه شما «برنامه‌هایی را اجرا می‌کند که دارای پوشه‌های داده‌های تجزیه و تحلیل مجدد هستند، مانند OneDrive یا OneDrive برای کسب و کار، ممکن است فایل‌هایی که توسط OneDrive به صورت محلی دانلود یا همگام‌سازی شده‌اند حذف نشوند.» حذف همه چیز. فایل‌ها را می‌توان شناسایی کرد، چه خودتان سیستم خود را حذف کنید یا یک مدیر فناوری اطلاعات یک سیستم را از راه دور حذف کند – این امر به‌ویژه برای مؤسساتی که سعی در حذف لپ‌تاپ گمشده یا دزدیده شده برای محافظت از داده‌های روی آن دارند، می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

1 پاراگراف باقی مانده را بخوانید نظرات