منو سایت

  • خانه
  • اخبار
  • تغییرات اقلیمی شیمی شراب را تغییر می دهد

تغییرات اقلیمی شیمی شراب را تغییر می دهد

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار
تغییرات اقلیمی شیمی شراب را تغییر می دهد


تغییرات اقلیمی شیمی شراب را تغییر می دهد

برای بزرگنمایی کلیک کنید (اعتبار: photo alliance | Getty Images)

مدت کوتاهی پس از وقوع آتش سوزی ویرانگر شیشه در دره ناپا کالیفرنیا در سپتامبر 2020، صندوق ورودی آنیتا اوبرهولترستر، شیمیدان شراب، مملو از صدها ایمیل از کشاورزان وحشت زده بود. آنها می خواستند بدانند که آیا می توانند انگورهای خود را بدون تأثیر وحشتناکی بر شرابشان بچینند: عطر مشمئز کننده زیرسیگاری که به عنوان لکه دود شناخته می شود.

اوبرهولتر از دانشگاه کالیفرنیا، دیویس، فقط توانست به آنها بگوید “شاید”.

آزمایشگاه‌های صنعتی مملو از نمونه‌های انگور برای آزمایش بودند، با زمان انتظار تا شش هفته. تولیدکنندگان نمی دانستند که آیا ارزش برداشت دارد یا خیر. هشت درصد از انگورهای کالیفرنیا در سال 2020 پوسیده شدند.

56 پاراگراف باقی مانده را بخوانید نظرات