

بزرگنمایی (اعتبار: Chip Somodevilla/کارمندان | اخبار گتی ایماژ)
تراشهسازان مشتاق دریافت یارانههای هنگفت در حالی که رئیسجمهور جو بایدن لایحهای را برای تزریق ۵۲.۷ میلیارد دلار به صنعت خود امضا کرد، ایستادند. مدیران شرکت هایی مانند میکرون، اینتل، اچ پی و لاکهید مارتین به همراه رهبران صنعت خودرو و سایر سهامداران شاهد حرکت قلم بایدن بودند. آنها امیدوارند این یارانه های جدید به “کمبود مداوم” تراشه های حافظه پایان دهد، که رویترز گزارش می دهد که “همه چیز از ماشین گرفته تا اسلحه، ماشین لباسشویی و بازی های ویدئویی” را تحت تاثیر قرار داده است.
در مجموع، قانون چیپس و علم – که به عنوان ایجاد انگیزههای سودمند برای قانون تولید نیمهرساناهای آمریکا نیز شناخته میشود – در صورت تصمیم ایالات متحده برای ادامه سرمایهگذاری، تا سقف 200 میلیارد دلار یارانه را طی 10 سال مجاز میداند. چشمانداز بلندمدت این است که ایالات متحده را از چین و سایر کشورهای سرمایهگذار در یک مسابقه جهانی برای تبدیل شدن به رهبر صنعت تراشه جلوتر ببرد.
پس از اجرایی شدن این قانون، وزارت بازرگانی قوانین مربوط به نحوه پرداخت کمک های مالی را تعیین می کند و دیکته می کند که چه کسی چقدر پول و برای چه مدت دریافت می کند. از آنجا که ساخت نیمه هادی های پیشرفته مورد نیاز برای ساخت تراشه ها مستلزم سرمایه گذاری قابل توجهی در زمان و پول است، سرمایه گذاران خطرپذیر کمتر احتمال دارد پروژه های بلندمدت را تامین کنند. این قانون دولت فدرال را برای پر کردن این شکاف بودجه و در عین حال پیشرفت فناوری بسیار مطلوب در کشور قرار می دهد.
خواندن 15 پاراگراف باقی مانده | نظرات