

بزرگنمایی / این دومین شگفتی بزرگی است که دیده ام. (اعتبار: جعبه اسباب بازی وحشتناک / Lucasarts)
بازگشت به جزیره میمون هاآزرده شدن توسط ران گیلبرت در وبلاگ رسمی خود در هفته گذشته در 1 آوریل، به عنوان یک بازی ویدیویی واقعی تایید شد که در سال 2022 منتشر خواهد شد.
اعلام بازی به عنوان اولین شوخی اول آوریل در 18 سال وبلاگ Gilbert’s Grumpy Gamer منتشر شد. یا حداقل شبیه یک شوخی اول آوریل به نظر می رسید. روز دوشنبه، گیلبرت در ادامه پست خود گفت که نسبت به این شوخی احساس «بدی» دارد و افزود: «من بازی را در آخر هفته انجام دادم تا کسی ناامید نشود».
جای دیگر، گفت گیلبرت که این بازی حدود دو سال است که توسط تیم Terrible Toybox که در حال کار بر روی بازی ماجراجویی 2017 نیز می باشد در دست توسعه است. پارک تایمبلوید. اما این بار Terible Toybox یک شریک قابل توجه جدید را انتخاب کرد: دیو گراسمن، که در نویسندگی و طراحی بسیاری از بازی های افسانه ای نقطه و کلیک در Lucasfilm Games، از جمله دو بازی اول، مشارکت داشت. جزیره میمون ها عناوین
8 پاراگراف دیگر را بخوانید نظرات