• خانه
  • اخبار
  • اول تسلا، اکنون پولستار – هرتز شریک جدیدی برای وسایل نقلیه الکتریکی امضا می کند

اول تسلا، اکنون پولستار – هرتز شریک جدیدی برای وسایل نقلیه الکتریکی امضا می کند

 تاریخ انتشار :
/
  اخبار
اول تسلا، اکنون پولستار - هرتز شریک جدیدی برای وسایل نقلیه الکتریکی امضا می کند


تا پایان سال، مشتریان هرتز می‌توانند خودروهای برقی را از Polestar و همچنین تسلا اجاره کنند.

بزرگنمایی / تا پایان سال، مشتریان هرتز می‌توانند خودروهای برقی را از Polestar و همچنین تسلا اجاره کنند. (اعتبار: Polestar)

هرتز، یک شرکت کرایه اتومبیل، به طور قابل توجهی ناوگان خودروهای الکتریکی خود را گسترش می دهد. روز دوشنبه، او از همکاری جدید با Polestar، شرکت سوئدی راه اندازی خودروهای الکتریکی خبر داد. اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، هرتز 65000 EV Polestar را طی پنج سال آینده خریداری خواهد کرد تا در اروپا، آمریکای شمالی و استرالیا مستقر شود.

این اولین خرید عمده خودروهای الکتریکی هرتز نیست. پس از اعلام ورشکستگی در ماه‌های اول همه‌گیری، او بازگشت و سرمایه خوبی داشت و مأموریتی داشت که برق‌دار شود.

در سال 2021، هرتز اعلام کرد که تسلاس تا پایان سال جاری بیش از یک پنجم ناوگان اجاره ای خود را در ایالات متحده در ترکیبی از سدان های مدل 3 و کراس اوورهای مدل Y تشکیل خواهد داد.

3 پاراگراف دیگر را بخوانید نظرات